1 ianuarie 2016

La Multi Ani 2016!Acum un an, pe vremea aceasta  eram cam dezamagita. Nu mergeau lucrurile cum am fi vrut, deja de mult timp si ma cam saturasem. Noroc ca noi in familie ne intelegeam si eram sanatosi. Am vorbit noi doi si am decis ca anul care urma (2015) o sa ne dam toata silinta, o sa ne straduim si o sa mucim ca sa indreptam lucrurile spre directia in care vroiam sa mergem.
Iar daca dupa un an nu o sa fim multumiti, vom lua in considerare si posibilitatea de a ne face traiul in alta parte.
Asadar, acum, dupa 365 de zile, ma uit in spate si ma gandesc cat de multe am facut anul trecut. Nu doar ca sunt multumita cu ceea ce am realizat, dar sunt si entuziasmata pentru anul care va veni. 
Da, suntem bine, suntem pe drumul pe care ni-l dorim, cel putin eu asa gandesc....
Ce am facut in 2015?
Martie, totul era o apa si un pamant. 
Aprilie, claca cu santul
Mai, prima coasa
Iunie, avem autorizatia de construire
Iulie, sapam lacul si turnam fundatile. 
August: ridicam structura
Septembrie: Pauza,
Octombrie: Acoperisul de tigla si claca cand am facut si gardul
Noiembrie: Incepem sa montam balotii
Decembrie: Plantam pomi, sapam un nou sant.

Sunt constienta ca nu am fi ajuns aici fara ajutorul familiei si al prietenilor. Le suntem recunoscatori si le multumim. 
Multumim parintilor: lui Adi, Mam' pentru mancare si cozonac, Gabi si Marta si lui David (puiu nostru) pentru rabdarea si implicarea in anumite etape. Multumim unchiului Sorin pentru generator.
Multumim prietenilor:  Levi, Cami, Tamas, Meli, Radu, Miha si nepotului lor, lui Mircea, Vlad, Daniel, Janos, celui care ne-a imprumutat schela si verisorului lui Radu care ne-a transportat-o, lui Tudor, Cristi si Zoli care au mai transportat-o o data, lui Alpar si Emoke pentru folii, Cameliei pentru fereastra de mansarda. 
Multumim lui Romica, Corneliu, nea Lica pentru structura, lui Daniel pentru proiectarea fundatiilor.  
Multumim vecinilor  Luci si sotiei lui care face copanele si cartofi prajiti foarte buni, vecinului de peste drum care ne adaposteste sacii cu ciment.
Multumim satenilor: lui  Levi, Cosmin, Bandi, si inca vre-o 4 baieti din sat care au mai ajutat, lui  tanti si nenelui de la bar care ne-au facut cafea buna, fetelor de la primarie care ne-au ajutat cu racordarea la apa. 
Multumim cititorilor si vizitatorilor!
Si multumim tuturor celor care ne-au ajutat si pe care nu i-am amintit aici, sigur mi-a scapat cineva. 

Azi, in prima zi a anului am baut un ceai pe malul lacului seminghetat, caci aici ne trage inima. Vom face tot posibilul ca in anul 2016 sa ne mutam in casuta XS finalizata. 

Sa avem cu totii un An Nou 2016 plin de bucurii, sa fim sanatosi, harnici si fericiti!


2 comentarii:

  1. Mult succes în continuare, mulă sănătate vă doresc. La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Janos. Boldog Uj evet! Sa aveti parte de o casuta asa cum va doriti!

      Ștergere