3 septembrie 2015

XS- structura, DAY 3

Daca nu intelegi despre ce  e vorba, am cateva posturi anterioare despre casuta XS pe care o contruim. Este o poveste cu mai multe episoare. Incepe aici .

DAY 3
 Dimineata ma trezesc binedispusa, am dormit acasa, in pat, am facut si dus cu apa calda , m-am dat si pe internet...Mergem sa cautam cherestea. Tema cherestelei incepuse de ceva vreme si tot nu reuseam sa o rezolv. Oameni neseriosi,  material prost si scump, etc. Dupa ce ma enervez la culme cu un bisnitar cu care nu puteai discuta,  ajung in sfarsit la un depozit a unuia care vrea sa isi vanda marfa si poate negocia civilizat. Le si transporta el.   Batem palma, plata la livrare.


Intre timp arhitectul nostru si cu colegul lui incep sa monteze peretii, chiar pe baza, caci vor fi montati unul peste altul jos si ii vom ridica apoi. Cel mai greu are 150 kg.
Se mai greseste, ne mai impungem, ca pe santier. Incep sa ma simt in minoritate din punct de vedere al sexului.
Dupa masa vine lemnul, in sfarsit!
Seara mergem la masa la vecinii nostri, un restaurant cu specific nemtesc, o panorama deosebita de pe terasa.   Gazde vorbarete, o pereche de nemti mutati aici. De ce? Au fugit de stres si de oras in natura. El este bucatarul. Ea serveste. De-abia au deschis de 2-3 luni. Poti bea bere speciala si manca a la carte. Recomand cu caldura, pe drumul dintre satele Gheorgheni si Aiton.

 https://www.facebook.com/pages/Gasthof-Cluj-Blick/835136736560847


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu