20 iunie 2011
Mancare de drum
Weekendul acesta am plecat putin mai departe decat la tara. Am gasit relaxare, distractie si mult optimism. Bucatarul nostru a trebuit sa rezolve rapid o mancare de pranz, inainte de ce sa plecam. Cel mai simplu a fost sa foloseasca ce este (o portie de mancare de spanac facut cu lapte si leurda ) si sa il lungeasca pentru doi (puiu e inca in delegatie la bunici). Asa a luat nastere spanacul cu cartofi. O reteta rapida si gustoasa.
Deci daca ai spanac cat sa nu ajunga pentru toata lumea, se pot fierbe niste cartofi langa, se zdrobesc ca pentru pireu si se amesteca cu spanacul.
Spanacul era preparat in mod traditional : frunzele fierte si tocate le pun in oala, adaug lapte, sare, leurda tocata (din congelator) sau usturoi si "slobozala" de faina lungita cu lapte.
Ce a mai ramas am pus intr-o caserola si am luat cu noi pe drum, dupa cateva ore era bun si rece!
Bucatarul nostru se pricepe si la aranjarea pe farfurie, uitati ce bine arata!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sinteti foarte inventivi,va pup!
RăspundețiȘtergerenuma interpretam...
RăspundețiȘtergere