Hai sa va spun cum am facut. Am avut o tentativa de a cauta o reteta pe net, dar am renuntat rapid, ca sa nu ma descurajez din cauza lipsei de ingrediente. Asadar am decis sa folosesc reteta :"pun ce am"
Dintr-un piept de pui pregatit initial pentru snitele (feliat pe orizontala), l-am taiat fasii lungi si inguste. L-am pus la calit cu ceapa maruntita, morcovi feliute subtiri si masline, am pus sare pe ele ca sa lase apa si le-am lasat la inabusit pana s-au facut. Separat am fiert cus-cus in apa cu o ceapa taiata rondele mari. Luasem un cus-cus fin, putin mai mare decat grisul, care are un gust deosebit fata de cel romanesc care aduce a paste fainoase. In mod normal, ar fi trebuit sa-l fierb pe aburi, dar s-ar fi scurs prin paleta mea; (exista vase speciale de fiert couscous). Ii spune couscousiere si cam asa arata:
Rezultatul a fost delicios.
In rest, ne e dor de puiul nostru si de-abia asteptam sa il aducem de la bunici! Ca sa fie iara zarva in casa! E o comoara!
te felicit si eu!si eu fac de multe ori mincare ...si cam de 30 ani gatesc FARA retete!Din ce am,improvizez!Atunci iese ceva SUPER!...va e dor de puiu?Imaginati-va...MIE ce DOR IMI este!!!!!
RăspundețiȘtergerehmm, yummmi!
RăspundețiȘtergerecand faci si biscuiti de bebe? cu super reteta, evident!