Am fost la tara, din nou unde ne-am intalnit cu bunicii care sunt si ei "navetisti de weekend". Gradina ne astepta cu buruieni multe si cateva planuri. Sambata am exagerat cu munca, seara simteam ca a fost cam mult. Hobbyul e fain atata timp cat ramane distractiv, dar e bine sa exagerezi din cand in cand ca sa iti dai seama ca de fapt ceva nu e in regula. Ca poate se poate si altfel. Da, se poate gradinarit si altfel, nu sa te lupti cu natura (caci oricum ea castiga), ci sa conlucrezi cu ea. Principii descoperite de mine de curand. Ne vom informa, vom studia si anul viitor vom fi mai inteligenti.
La tara bucatarul sef e mama mea, iar bucatarul nostru nu se baga decat la gratare. Stiti ca nu se poate cu doi bucatari in aceeasi bucatarie!
Mama a pregatit azi un aperitiv foarte rapid si usor. Il face des. Curata ciuperci champignon, palariile le lasa asa cum sunt, iar picioarele le taie marunt. Palariile le aseaza in tigaie, le umple cu picioarele tocate, putin cas, sare, si patrunjel roaspat tocat. Le da la foc pe aragaz in tigaie cu capac. Delicioase!
Puiu nu a vrut sa le guste, dar nici noi nu aveam asteptari in privinta asta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu