Sa stii ca ma gandeam ce fain ar fi ca bucatarul nostru sa-si ia undita in spinare, sa mearga pe lac si sa vina cu pestele pe care sa il gatim. momentan e doar un vis, lui nu-i place sa pescuiasca, n-avem inca lac asa ca pastravul din imagine e de cumparat.
Am pus in tava un pat de legume de sezon ce aveam prin camara: dovlecel, rosiii, ardei, gogosar, cepa, cartofi (de marimea celora pe care n-avem chef sa-i curetam, dar nu-i aruncam fiindca au crescut in gradina) . Pestele a fost sarat si piperarat iar fiind 4 bucati, bucatarul nostru i-a adugat fiecaruia o alta iarba : cimbru, tarhon, leustean si busuioc. Cel mai reusit a fost ... surpriza.. cel cu tarhon (nu a exagerat cu ierburile).
A pus un pic de ulei de floarea soarelui presat la rece si a stat la cuptor, acoperit cu folie de aluminiu, la foc mediu spre mic cam o ora.
A fost o cina usoara, mie legumele mi-au placut la nebunie!
PASTRAVUL..se vede ca v-a fost foame..ati mincat o litera..dar nu-i bai..Abia astept sa veniti..Iar pastravul,sau orice fel de peste e foarte bun daca il puneti peste legume..lasa un suc care se faCE?kocsonyA "..SI E CHIAR MAI BUN DECIT PESTELE..:)..SI un pic de vin..este super..
RăspundețiȘtergere